Over ervaarrust

Over Ervaarrust.nl

Ontspannen leven!

Over Ervaarrust Massagestoelen

Over Ervaarrust.nl

Ontspannen leven!

Missie van Ervaarrust.nl

Heb je ook een té druk leven? Ga je mee in de ratrace van de hedendaagse tijd? Voel je jezelf ook weleens uitgeblust? Ervaarrust.nl helpt je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door 20 minuten per dag wat tijd voor jezelf te pakken en heerlijk te ontspannen, kan je met hernieuwde energie de dag weer aan!

Bastin van Oers

Eigenaar Bastin van Oers

2022 was een netjes gezegd een rot jaar voor mij. Zowel zakelijk als privé. Mijn bedrijf in zwembaden, hottubs en spa's heb ik 12 jaar lang met heel veel plezier en passie gerund. Na een extreme groei in 2018, 2019 en de corona jaren 2020 en 2021 kwam in 2022 ineens een enorme vraag uitval. Hierdoor is dit mooie bedrijf eind 2022 helaas kopje onder gegaan. Gelukkig heb ik voor de medewerkers en de klanten wel kunnen bijdragen aan een doorstart. Maar dat was geen gemakkelijke tijd natuurlijk. 


In oktober 2022 kregen mijn vrouw Sandra en ik ook te horen dat wij zwanger waren van een tweeling. Olaf onze eerste zoon zou eindelijk grote broer worden. Helaas is die zwangerschap in november  geëindigd in een miskraam. Wat uiteraard een flinke weerslag had op ons privé leven. In die tijd had ik echt af en toe tijd nodig voor mijzelf. Hard en veel werken is niet erg zolang het goed gaat. Maar als de wind tegenzit dan vreet het energie. Zowel fysiek als mentaal. Daarom ging ik elke middag zo rond 15:00 uur even 20 minuten in een OGAWA massagestoel. Heerlijk even de ogen sluiten. De dag verwerken en weer wat zaken op een rijtje krijgen. Ik kwam er als herboren uit! 

Dat moeten meer mensen kunnen ervaren! Vandaar dat ik begin januari 2023 ben gestart met Ervaarrust.nl. Eind 2023 kwam ook privé onze grote wens toch in vervulling, en alsof het zo had moeten zijn, zijn onze zoons Tygo en Jarno geboren. 

Ook eens een massagestoel ervaren?
Plan een test afspraak in onze showroom

Onze klanten vertellen.......

"Uitstekende service, klantvriendelijk en flexibel. Onze ervaring met Bastin en Ervaarrust was perfect. Absoluut aan te raden!"
OGAWA Maestro AI massagestoel bij Nico
Nico uit Zierikzee
"Bij het testen van de Ogawa Cosmos was ik meteen verkocht. Jullie hebben er alles aan gedaan om de massagestoel in de kelder te krijgen, mega snelle top service!"
Review massageapparaat door Lian
Lian T. uit Kinrooi - Belgie
"Wauw wat ben ik gelukkig met de massagestoel. Ik heb fybromyalgie en was benieuwd naar de intensiteit. Ik had dit jaren eerder moeten doen en ben Bastin zeer dankbaar!"
Tevreden massagestoel klant Hendrika

Hendrika Delwig uit Rotterdam

Onze merken massagestoelen

Vanaf de start van Ervaarrust.nl werken wij met een aantal prachtige merken.

Bumane

Bumane is een Belgische importeur met een unieke propositie. Een kwalitatieve 3D massagestoel op de markt zetten, tegen een betaalbare prijs. En dat is gelukt met de unieke Bumane Cloud massagestoel.

Relaxclusief

De Relaxclusief massagestoelen lijn wordt door een partner in Duitsland geïmporteerd naar Europa. Deze unieke modellen staan bekend om een erg verfijnde massage. Uniek zijn ook de massagestoelen voor zakelijk gebruik!

OGAWA

TOP merk in ons assortiment zijn de OGAWA massagestoelen. OGAWA is één van 's werelds grootste fabrikanten op het gebied van massagestoelen. Deze fabrikant uit Maleisië staat voor de ontwikkeling van steeds nieuwe innovatieve technieken en modellen. Lees hier meer over het prachtige merk OGAWA.


Nieuw is onze mogelijkheid om een massage te boeken!

Download selectiegids massagestoelen

Ja, ik wil een gratis selectiegids
Je gegevens zijn bij ons veilig