Actie aanbieding  

Black Friday 2023: Luxe OGAWA Massagestoel Nu Halve Prijs!

Hoogwaardige luxe voor jouw welzijn, nu binnen handbereik

Leren massagestoel met black friday korting

Zie jij jezelf al zitten?

 • De intelligente lichaamsscan van OGAWA Sonic-X past zich aan jouw unieke lichaamsbouw aan en zorgt ervoor dat je nauwkeurig wordt gemasseerd om vermoeidheid te verlichten en de bloedcirculatie te verbeteren.
 • S & L- track zorgt voor een uitgebreid massagebereik langs je rug en billen. De massage rollen volgen de kromming van je ruggengraat.
 • De Zero Gravity functie biedt een uiterst ontspannende positie, gemodelleerd naar een positie ontwikkeld door NASA. Het stelt het lichaam in staat om natuurlijk te ontspannen. Dit verhoogt de effectiviteit van de massage.
 • Met de slimme touchscreen kan je eenvoudig de gewenste massageprogramma's selecteren en handmatige aanpassingen doen indien nodig.
 • 6 effectieve massagetechnieken: Kneden, Tikken, Klappen, Shiatsu, Rolling, Kneden & tikken gecombineerd.
 • 12 programma's voor elk wat wils.
 • Ook handmatig volledig samen te stellen.
 • Nú ook gratis drempel levering!


**KORTING TOT  & MET MAANDAG 27 NOVEMBER 2023**

Massagestoel met black friday korting

OGAWA Sonic-X

Black Friday deal

     47% korting!      
Advies verkoopprijs €3395,- 
Nu alleen tijdens Black Friday weekend € 1795,-

Black Friday deal is nog geldig:

27-11-2023
Eindigt 23:59
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Tevreden massagestoel klant Hendrika
"Wauw wat ben ik gelukkig met de massagestoel. Ik heb fybromyalgie en was benieuwd naar de intensiteit. Ik had dit jaren eerder moeten doen en ben Bastin zeer dankbaar!"
Hendrika Delwig uit Rotterdam
Review Bumane Paul van Etten
"De stoel is echt massage 2.0 door gebruik van airbags slimme technologie. Eerst wordt je body gescanned en het programma daarop aangepast. Mijn 5 sterren zeker waard!"
Paul van Etten uit Maurik

Betaalopties

iDeal

Betalen in 3 termijnen

3 termijnen €599,-

KBC bank

KBC bank

Bancontact

Bancontact

Massagestoel met korting

 • Massagestoelen kunnen helpen bij het verlichten van verschillende soorten pijn, waaronder chronische pijn, hoofdpijn en pijn veroorzaakt door spanning. Door de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren, kan een massage bijdragen aan pijnvermindering.
 • Regelmatige massages kunnen helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Ze stimuleren de aanmaak van endorfine, wat het lichaam helpt te ontspannen en stress te verminderen.
 • Massage helpt de bloedsomloop te stimuleren. Een verbeterde bloedcirculatie kan bijdragen aan een snellere genezing van spierblessures en kan ook helpen bij het verminderen van hoge bloeddruk.
 • Door het ontspannende effect van een massage kan de slaapkwaliteit verbeteren. Een diepe, rustgevende massage kan helpen bij het reguleren van de slaapcyclus en kan leiden tot een diepere en rustigere slaap.
 • Regelmatige massages kunnen de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van de gewrichten verbeteren. Dit komt omdat massage de productie van het natuurlijke smeermiddel van het lichaam stimuleert, wat helpt bij het bewegen van de gewrichten.
 • Na intensieve lichamelijke activiteit, zoals sporten, kunnen spieren stijf en pijnlijk aanvoelen. Een massage kan helpen om deze spierpijn te verminderen door de afvoer van melkzuur te versnellen en de spieren te ontspannen.

OGAWA Sonic-X

Black Friday deal

     47% korting!      
Advies verkoopprijs €3395,- 
Nu alleen tijdens Black Friday weekend eenmalig €1795,-