Retourbeleid Ervaarrust.nl

Je hebt wettelijk het recht om een online aangeschaft product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Dit geeft jouw de gelegenheid om bijvoorbeeld een massagestoel in je eigen woning uitgebreid te testen en te ervaren. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen of retour te brengen.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maak je gebruik van zijn retourrecht? Dan zal het gehele orderbedrag (inclusief de kosten voor de drempellevering) binnen 14 dagen na de retour melding terug gestort worden. De kosten voor de retourzending/retour brengen komen dan wel voor je eigen rekening. Zie dit als een kleine investering om de massagestoel uitgebreid te kunnen testen. De kosten voor eventuele extra gekozen verzendservices zoals montagedienst en sjouwdienst worden niet retour gestort.

Een retour aanmelden kan gemakkelijk via email naar: info@ervaarrust.nl. 


Heb je nog vragen over jouw retour? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Contactgegevens

Ervaarrust.nl

Bredaseweg 185

4872LA Nederland

T 076-5083415

E info@ervaarrust.nl