Massage chair met 3D massage; Relaxclusief Air

Nú met geïntegreerde ionisator!

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

5 jaar

Garantie op je aankoop

3d massage chair

3D Massage

Unieke lichaamsscanner

Ionisator in massage chair

Unieke lucht ionisator

Adem alleen frisse lucht in

Massage chair met gewichtsloosheid

Zero Gravity

Ervaar gewichtsloosheid

Innovatieve beenmassage

Beste beenmassage

Vermindert pijn in beenspieren

16 massageprogramma's voor heel het lichaam

6 programma's

Elke dag andere massage

SL track massage voor thuis

L-track

125 cm lange massagerail

Massagestoel kopen

Missie Ervaarrust.nl

Heb je ook een té druk leven? Ga je mee in de ratrace van de hedendaagse tijd? Voel je jezelf ook weleens uitgeblust? Ervaarrust.nl helpt je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door 20 minuten per dag wat tijd voor jezelf te pakken en heerlijk te ontspannen, kan je met hernieuwde energie de dag weer aan!

Massage chair Relaxclusief Air geeft je:

Massage chair sfeerbeeld
Massage chair geeft ultieme ontspanning

Massage chair is genieten

Relaxclusief Air, dé massagestoel die zorgt voor ultieme ontspanning en verlichting van vermoeidheid. Heb jij het druk en ben je op zoek naar een moment van rust en comfort? Dan is de Relaxclusief Air de ideale oplossing voor jou!

Deze massage chair zit boordevol de nieuwste technologie en biedt jou de meest efficiënte en effectieve massage ooit! Uniek is de ingebouwde ionisator hierdoor adem je alleen frisse lucht in terwijl je geniet van een ontspannende volledige lichaamsmassage. De geïntegreerde ionisator gebruikt ionen om deeltjes, microben en geuren uit de lucht te verwijderen, waardoor de lucht om je heen effectief wordt gereinigd en O2 uit zuurstof wordt gemaakt. Je voelt je als herboren!

L-track in massage chair
6 massageprogramma's combinaties van 8 massage technieken

6 massageprogramma's

De lichaamsscanner voorafgaand aan een massagesessie zorgt ervoor dat de massage op jou is afgestemd! De microcomputer stuurt de massage aan, door verschillende methoden te gebruiken, zoals kneden, Zweedse massage, Shiatsu, klop- en kneedmassage en airbagmassage heeft deze massage chair 6 unieke massageprogramma's.

Met 6 automatische programma's en de mogelijkheid om handmatig de perfecte massage in te stellen, zal de Relaxclusief Air massage chair aan al jouw massagewensen voldoen. Dankzij de 3D-motor krijg je een diepe en comfortabele massage met een massagediepte tot 8 cm, die echt voelbaar is. Onze L-Rail van 125 cm lang zorgt ervoor dat de massagerollen de contouren van jouw lichaam volgen, voor een aangename massage-ervaring.

"De MySofa was voor mij echt te klein achteraf. Gelukkig heeft Ervaarrust.nl de stoel zonder extra kosten gewoon bij ons omgeruild. Top service!"
Massage chair review Yvonne
Yvonne H. uit Vlissingen
"Wij hebben de Relaxclusief Air nu op het werk. Nu kan ik even van mijn werkplek weg en ontspannen in de massagestoel. Ik voel me daarna helemaal herboren en klaar om weer vol energie verder te werken."
Pieter heeft een massage chair
Pieter v. W uit Utrecht
"Wij zijn met 5en thuis en iedereen heeft zijn eigen programma wat hij lekker vind. Voor mij kan het niet hard genoeg gaan. Even doorbijten en daarna zijn de spieren heerlijk los"
Jo-janneke ervaart rust

Jo-Janneke Z. uit Den Haag

Ruimtebesparend massage chair design
Massage chair met ruimtebesparend design

Ruimtebesparend

Deze massage chair heeft gelukkig maar beperkte plaats nodig. Er is maar 5 cm extra nodig achter de stoel om te kunnen kantelen. Gekanteld is de stoel totaal 200 cm lang. Ideaal is ook dat voor langere mensen het voetendeel automatisch uitschuift tot maximaal 17 cm extra lengte.


De massage chair Relaxclusief Air heeft verder 18 airbags. Hierdoor raakt de airbagmassage de meest centrale acupunctuurpunten van jouw lichaam met grote nauwkeurigheid. Dit zorgt voor verlichting van vermoeidheid en een betere bloedcirculatie. De voet- en beenunit zorgt voor een bredere en diepere kuit- en enkelmassage. De extra wrijftechniek vermindert pijn en stress in de beenspieren.

Overtuigd? Krijg energie!