Elektrische massagestoel Relaxclusief

Relaxclusief Basic massagestoel

Compacte massagestoel met handige bediening

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

5 jaar

Garantie op je aankoop

Massagerollen goedkope massagestoel

2D Massage

Basis massage met rollen

Been massage in elektrische massagestoel

Been massage

Luchtdruk helpt doorbloeding

Elektrische massagestoel doe volledig plat gaat

Zero Gravity

Ervaar gewichtsloosheid

Bluetooth speakers in elektrische massagestoel

Bluetooth speakers

Stream je eigen muziek

6 massagetechnieken in design massagestoel

6 technieken

Voor ieder wat wils

Verwarming in goedkope massagestoel

Verwarming

Droom lekker warm weg

Elektrische massagestoel Relaxclusief Basic geeft je:

Elektrische design massagestoel
Elektrische design massagestoel

Elektrische massagestoel

Heerlijk wegdromen in je eigen elektrische massagestoel. Deze unieke Relaxclusief Basic massagestoel is een Award winning stoel! De Elektrische massagestoel heeft de Duitse Plus X Award gewonnen in 2021 is toegekend voor "Hoge kwaliteit, design, gebruiksgemak, ergonomie". 

De Relaxclusief Basic zorgt voor een perfecte aanvulling op je moderne inrichting met zijn compacte formaat en een hemelse massage-ervaring.  Jij kunt jouw ultieme ontspanningservaring kunt ervaren, waar en wanneer jij wilt. Ideaal voor appartementen en woonkamers met weinig ruimte.

Met de nieuwste technologie zoals ingebouwde bluetooth-speakers. Zet je favoriete muziek op, ontspan en laat de Elektrische massagestoel Relaxclusief Basic je de ontspanning geven die jij verdient.

Handig bedieningspaneel
Handig bedieningspaneel op elektrische massagestoel

6 heerlijke functies

De L-vormige massagerail, die  ideaal is voor het menselijk lichaam en biedt een uitgebreide rugmassage die tot aan de heupen reikt . De 3 professioneel ontworpen massagetechnieken helpen vermoeidheid en pijn te verlichten. De been- en heupzones worden gemasseerd door luchtkussens die zacht en ritmisch druk opbouwen en loslaten. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de rechterkant van de fauteuil en kan eenvoudig worden bediend.Kies tussen het automatische programma of creëer je eigen programma met de volgende handmatige functies:

  • Knedende/vibrerende massage
  • Tappen/knoopmassage
  • Vaste punt massage
  • Luchtdrukmassage
  • Taille verwarmende functie
  • Liggende positie.
  • Pas ook de snelheid en het massagegebied makkelijk aan aan jouw wensen! Afmetingen elektrische massagestoel: 116*70*118cm (staande positie), 149* 70*86cm (liggende positie).
"Eerst gaan proefliggen in de zero-gravity massagestoel en we waren gelijk verkocht. Massage 2.0 door slimme technologie. Het bedrijf doet wat het belooft. Mijn 5 sterren zeker waard "
Review Bumane Paul van Etten
Paul v. E uit Maurik
"Wauw wat ben ik gelukkig met de massagestoel. Ik heb fybromyalgie en was benieuwd naar de intensiteit. Ik had dit jaren eerder moeten doen en ben Bastin zeer dankbaar!"
Tevreden massagestoel klant Hendrika
Hendrika Delwig uit Rotterdam

"Iedereen die bij ons komt is verrast en enthousiast over de Relaxclusief Basic massagestoel wanneer zij erin hebben gezeten. Wij hebben al 3 mensen doorverwezen aan Ervaarrust.nl!"

Collega vacature
Anoniem

Overtuigd? Krijg energie!