Over ervaarrust

Over Ervaarrust.nl

Ontspannen leven!

Over Ervaarrust Massagestoelen

Over Ervaarrust.nl

Ontspannen leven!

Onze missie

Heb je ook een té druk leven? Ga je mee in de ratrace van de hedendaagse tijd? Voel je jezelf ook weleens uitgeblust? Ervaarrust.nl helpt je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door 20 minuten per dag wat tijd voor jezelf te pakken en heerlijk te ontspannen, kan je met hernieuwde energie de dag weer aan!

Onze merken massagestoelen

Vanaf de start van Ervaarrust.nl werken wij met een aantal prachtige merken.

Bumane

Bumane is een Belgische importeur met een unieke propositie. Een kwalitatieve 3D massagestoel op de markt zetten, tegen een betaalbare prijs. En dat is gelukt met de unieke Bumane Cloud massagestoel.

Relaxclusief

De Relaxclusief massagestoelen lijn wordt door een partner in Duitsland geïmporteerd naar Europa. Deze unieke modellen staan bekend om een erg verfijnde massage. Uniek zijn ook de massagestoelen voor zakelijk gebruik!

OGAWA

TOP merk in ons assortiment zijn de OGAWA massagestoelen. OGAWA is één van 's werelds grootste fabrikanten op het gebied van massagestoelen. Deze fabrikant uit Maleisië staat voor de ontwikkeling van steeds nieuwe innovatieve technieken en modellen. Lees hier meer over het prachtige merk OGAWA.

Ons team

Bastin van Oers

Bastin van Oers

Eigenaar

Collega vacature

Collega?

Klantadviseur beurs (m/v)

Collega vacature

Collega?

Klantenservice (m/v)

Collega vacature

Collega?

Open sollicitatie