Review Bumane Cloud massagestoel

Lijkt jou het wat na het bekijken van deze product review? Ook een eigen Bumane Cloud massagestoel om te kunnen ontspannen?

Transcriptie van Bumane Cloud review

Bij deze mijn product review van de Bumane Cloud massagestoel. In deze korte video zal ik uitleggen waarom de Bumane Cloud wel heel veel massagestoel is voor relatief weinig geld.

Bumane Cloud wordt door het Belgische bedrijf Bumane naar Europa gehaald. Ervaarrust.nl is de Nederlandse dealer van dit prachtige merk. 

Bumane heeft ervoor gekozen om 1 variant 3D massagestoel model in 1 kleur te leveren om op die manier de kosten laag te houden. Geen gekke keuze. Want daardoor heb je heel veel massagestoel voor je geld.

De Bumane heeft eigenlijk alle functies die je wenst in een massagestoel. 6 massagetechnieken en 8 voorgeprogrammeerde programma’s. Hitte therapie, bluetooth connectie voor de speakers. Waarmee je heerlijk je eigen ontspannende muziek opzet en Gewichtloosheid ervaren met de Zero Gravity. 

De programma’s zijn helaas niet heel verschillend en weinig verrassend. Uiteraard kan je via manual wel de massage helemaal op maat maken! Kies welke massage je wenst. Kies het hele lichaam, een deel of zelfs 1 punt en kies de breedte van de rollers en de snelheid. Verder kan je de voetmassage los bedienen, airbag massage en de hitte therapie. Op het digitale scherm zie je duidelijk waar de massage rollen zich bevinden en hoe lang je sessie nog duurt.

De bediening is erg makkelijk je kiest voor een quick programma van 8 minuten als je wat minder tijd hebt, of via menu auto 1 van de 8 andere programma’s van 20 minuten. Mijn persoonlijke favoriet is de refresh. Als je nog weinig massage ervaring hebt is de music sync een goede optie. Waarom die zo heet is mij niet bekend, maar goed het is een erg lekkere massage. 

De massagestoel start met het scannen van lichaam en waar je schouderbladen eindigen. Na de piepjes is het scannen klaar. Nadeel van de Bumane is wel dat het beendeel niet automatisch aanpast aan de lengte van de gebruiker. Wat vergelijkbare modellen van de Relaxclusief en OGAWA wel doen. Je zal zelf even wat druk moeten zetten met je benen zodat het deel uitschuift.

Gebruik de massagestoel ook als gewone relaxstoel. Je kan bijvoorbeeld de hellingshoek gemakkelijk aanpassen en enkel de warmte aanzetten zonder massage!

Deze massagestoel Bumane heeft nog 1 groot voordeel! Hij is maar 75 cm breed waardoor hij door de meeste deur en trapopeningen gaat. 

Deze Bumane massagestoel is nu €2595,- wat zorgt voor een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Je hebt een prachtige 3D massagestoel welke bij andere merken al snel richting de 4000 euro zal gaan.