Luxe massagestoel Master Sensei

Luxe massagestoel met 4D massage Master Sensei

Ervaar het gevoel van luxe, finesse en exclusiviteit

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

5 jaar

Garantie op je aankoop

Massagerollen goedkope massagestoel

4D Massage

Perfect bij elk uniek lichaam

Luxe massagestoel met touchscreen

Touchscreen

Gebruiksvriendelijke bediening

Zero gravity in luxe massagestoel

Zero Gravity

Ervaar gewichtsloosheid

Luxe microcompressor in luxe massagestoel

Microprocessor M.8 Gen

Nieuwste technologie

Unieke besturing in luxe massagestoel

42 programma's

Pakt alle problemen aan

SL track massage voor thuis

"Alive touch"

Geïsoleerde siliconenrol

Luxe massagestoel Master Sensei geeft je:

Luxe massagestoel in gebruik
Luxe massagestoel Master Sensei zorgt voor een ware sensatie

Luxe massagestoel Sensei

Stap in een wereld vol verlichting en verwennerij met de nieuwste intelligente luxe massagestoel uit de Master Series. Ontworpen om zich aan te passen aan jouw unieke lichaam en behoeften, zal elke massagesessie aanvoelen als een sessie met een verfijnde echte masseur.

De Master Sensei wordt aangedreven door de meest geavanceerde microprocessor M.8 Gen, die voortdurend leert en zich aanpast aan jouw lichaam. Het verandert de massage-intensiteit, snelheid en bewegingen op basis van jouw specifieke behoeften, waardoor elke massagesessie een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring wordt. Stap in de Master Sensei luxe massagestoel en laat de vermoeidheid en pijn verdwijnen. Ervaar de technologie van de toekomst en geniet van een wereld vol verlichting en verwennerij.

16 massage programma's in deze massage chair
42 massageprogramma's bieden voor elk wat wils

42 massageprogramma's

Het moderne design en voortreffelijke vakmanschap van deze massagestoel geven een gevoel van luxe en exclusiviteit. De 12 automatische massageprogramma's zijn opgebouwd uit de beste massagetechnieken, en de luxe massagestoel bevat ook 30 verschillende handmatige programma's, zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt.

Met het 54-punts luchtcelmassagesysteem is Master Sensei het meest geavanceerde systeem en zorgt het voor het zachtste massagegevoel wat tot nu toe mogelijk is. De luxe massagestoel leert en past zich aan aan jouw lichaam met 36 gerichte acupressuurpunten. De Master Sensei maakt gebruik van de essentie van de oosterse medische wetenschap en real-life chiropractische massagetechnieken om je vermoeide en pijnlijke spieren te ontspannen.

Meest luxe massagestoel van dit moment
Meest luxe massagestoel van dit moment

Zeer geavanceerde stoel

Deze luxe massagestoel is een zeer geavanceerde stoel met enkele unieke functionaliteiten. Bij deze een opsomming van alle functies waar je gebruik van kan maken:

 • 4D massage navigator
 • 54 airbags voor luchtcompressie massage
 • 7 massage levels
 • 30 manual programs, 12 auto programs
 • 4 vrije slots om je eigen programma te programmeren
 • Touch screen besturing
 • M8-gen microprocessor
 • 4D Silicone rollers
 • Bluetooth speakers
 • Zero Gravity (gewichtsloosheid)
 • Zero Wall (heeft slechts 10 cm er achter nodig)
 • Warmte therapie 
 • Dij massage
"De service is uitstekend! Ik had veel vragen over de Master Sensei, deze werden snel en deskundig beantwoord. Ik kan Ervaarrust.nl aan iedereen aanbevelen."
Sofie heeft Master Sensei massagestoel
Sofie J. uit Roosendaal
"As a software developer the "Master Sensei"  chair is effective for stiff neck and shoulders. It's offering a human-like touch and customizable relief, like a personal therapist at home."
Pushker review Master Sensei

Pushker Chaubey uit Almere

"Eerst gaan proefliggen in de zero-gravity massagestoel en we waren gelijk verkocht. Massage 2.0 door slimme technologie. Het bedrijf doet wat het belooft. Mijn 5 sterren zeker waard"
Review Bumane Paul van Etten

Paul v. E. uit Maurik

Alive touch massagerollen
Alive touch massagerollen voor echt menselijke massage beleving

Alive touch siliconerollen

Master Sensei met zijn revolutionaire massagemotor, is ontworpen door ingenieurs van wereldklasse. Met de gepatenteerde "ALIVE TOUCH" analyse van OGAWA, levert de M-serie massagemotor nu nauwkeurige scans tot 15 centimeter diep, met als doel om probleemgebieden te vinden. Vervolgens wordt de massage op deze probleemgebieden aangepast. De aanraking van Master Sensei luxe massagestoel is zacht en sterk tegelijkertijd, vergelijkbaar met een menselijke hand. Dankzij de geïsoleerde thermische siliconenrollen die voor een gelijkmatige verspreiding van warmte zorgen. Met het S-drive 4D-massagemechanisme, dat zeven instelbare massageniveaus heeft, is Master Sensei het meest uitgebreide systeem voor het aanpassen van massagekracht tot nu toe. De bewegingen van het "ALIVE TOUCH" rolsysteem zijn soepel, nauwkeurig en diepgaand, wat een geheel nieuw niveau van massage oplevert.

Van Duivenboden Interieur

"Voor een klant van ons hebben wij deze massagestoel laten plaatsen door Ervaarrust in zijn penthouse. Op de derde verdieping van een monumentaal pand. Gelukkig paste de massagestoel net in de krappe lift.

Ik mocht de stoel ook even test, dat is wel een heel ander niveau massagestoel dan degenen op b.v. het vliegveld. De pijn onder mijn schouderbladen was meteen opgelost na 20 minuten massage. Heel erg bedankt voor de goede service. Mijn klant is er erg blij mee."

Annabelle, Interieurarchitect bij Van Duivenboden Interieur
OGAWA Master Sensei 4D Massagestoel
OGAWA Master Sensei 4D bij klant

Heerlijke voetmassage

De Precision Sensor met Acupressuurpunt Detectorsensor van deze luxe massagestoel maakt een analyse van je lichaam, acupressuurpunten en pijnpunten. Zero Gravity laat je meevoeren in de gewichtloze nul-zwaartekrachtpositie. Voel de ultralange 1,4M massage SL-track van hoofd tot teen met precisie sensoren die gericht zijn op de 36 acupressuurpunten voor een holistische genezing. Ervaar een nieuw niveau van voetreflexologie met Master Sensei's exclusieve 3D knietherapie. De voetsteun schuift uit tot 30 cm en pas het aan aan jou unieke lengte met ingebouwde druksensoren.


Geniet van de combinatie van thermische airbags en voetzoolanalyse voor een ongeëvenaarde reflexologie-ervaring. Bouw een persoonlijke band op met de luxe massagestoel en ervaar de oase van genezing en celvernieuwing die de stoel biedt. Laat je verleiden door de revitaliserende eigenschappen van deze heerlijke luxe massagestoel!

Volledige afmetingen: 160*84*119 cm (staande positie), 184*84*108 cm (liggende positie). Gewicht: 125 kg.

7995,-

OGAWA Master Sensei 4D

 • Op voorraad, levertijd 5 werkdagen
 • Betalen veilig met iDeal, Bancontact, KBC of betaal in 3 termijnen (In3)
 • Prijs inclusief verzendkosten in Nederland en België (drempellevering)
 • Test de stoel binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd
 • 5 jaar garantie
Koop de Master Sensei 4D nú!
Niet goed? Geld terug!
Betalen met iDeal
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Bancontact
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Massagestoel in termijnen betalen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Betalen met KBC
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Het is nogal een uitgave natuurlijk. Daarom kan je ook deze massagestoel testen in onze showroom. Maak via deze knop direct een afspraak in onze showroom agenda!

Maak een test afspraak!
Proberen kan geen kwaad toch?