Massagestoel met muntautomaat; Relaxclusief N3500

Extra omzet toevoegen?

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

2 jaar

Garantie op je aankoop

Commerciele massagestoel met beenmassage

Beenmassage

Heerlijke luchtdruk massage

Dubbel veiligheidssysteem voor munten

Dubbel veiligheid

Munten dubbel beveiligd

Ligfunctie massagestoel met muntautomaat

Ligfunctie

Ultiem ontspannen

Massagestoel met muntautomaat specificaties:

Massagetechnieken massagestoel met muntautomaat
Massagetechnieken massagestoel met muntautomaat

Relaxclusief N3500

Relaxclusief N3500 is dé massagestoel voor commercieel gebruik. In de sportschool, in de sportkantine, foyer, wachtruimte,  hotels, klinieken, restaurants en noem maar op. De makkelijke bediening zorgt ervoor dat elke gast in enkele tellen rust ervaart. Daarnaast heeft deze massagestoel met muntautomaat geen voetmassage deel, zodat de schoenen ook niet uit hoeven en stoel ook lang netjes blijft. 

De Relaxclusief N3500 massagestoel met muntautomaat geeft een automatische massage van 20 minuten. Deze massage omvat klassieke massagetechnieken zoals kneden, tikken, shiatsu en synchronisatie. De massagekoppen bewegen op en neer van nek tot middel voor een volledige lichaamsmassage. Helpt spiervermoeidheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren.

Compacte commerciele massagestoel
Compacte commerciële massagestoel

Commerciële massagestoel

Breid uw verkoopkansen uit door te investeren in dit compacte kleine beest. Plaats hem in het bedrijf, sluit hem aan op het netstroom en laat het apparaat zijn werk doen. Deze commerciële massagestoel is een perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid en heeft een 3 standen vergrendeling voor drievoudige beveiliging. De afmetingen van de compacte massagestoel zijn 68 x 87 x 65 cm. Deze commerciële massagestoel N3500 biedt veilige en comfortabele opties voor de klanten en neemt niet veel van uw spaarzame ruimte in. Daarnaast is hij verplaatsbaar doordat er wieltjes onder zijn geplaatst. Er kunnen 1 en 2 euro munten worden gebruikt.

Eerst ervaren? Ook huurkoop opties zijn mogelijk! Bel ons gerust op 076-5083415.


"Het is een leuke toevoeging aan onze voetbalkantine. Bezoekende teams vormen altijd een wachtrij van testers. Heerlijke cooling down!"
Henk C. uit Eindhoven
"In onze privé wellness maken onze klanten graag gebruik van de professionele N1500 massagestoel. Iedereen verlaat lachend de stoel"
Marije v. D uit Valkenburg
"Onze kleine sportschool geeft met deze massagestoel net dat beetje extra. Na het sporten de spieren rust geven is perfect tegen verzuring"

Niels d. J. uit Amersfoort