Massagestoel voor thuis; Smart ReLuxe

Trendy design massagestoel

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

5 jaar

Garantie op je aankoop

Massagerollen goedkope massagestoel

3D Massage

Unieke lichaamsscanner

Heerlijke voetmassage

Veel slimme functies

Zoals heerlijke voetmassage

Massagestoel voor thuis met gewichtsloosheid

Zero Gravity

Ervaar gewichtsloosheid

Unieke design accenten

Uniek design

Past in elk interieur

Automatische massage programma's

6 programma's

Voor ieder wat wils

SL track massage voor thuis

SL-track

Schouderbladen tot billen

Goedkope massagestoel van Ervaarrust

Missie Ervaarrust.nlHeb je ook een té druk leven? Ga je mee in de ratrace van de hedendaagse tijd? Voel je jezelf ook weleens uitgeblust? Ervaarrust.nl helpt je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door 20 minuten per dag wat tijd voor jezelf te pakken en heerlijk te ontspannen, kan je met hernieuwde energie de dag weer aan!

Massagestoel Smart ReLuxe geeft je:

Relux massagestoel voor thuis
Massagestoel voor thuis met gestroomlijnd ontwerp

Perfecte massagebeleving

Op zoek naar de perfecte massagebeleving in de comfort van je eigen huis? Dan is de OGAWA Smart ReLuxe massagestoel precies wat jezoekt. Dit intelligente 3D-massageapparaat is ontwikkeld met geavanceerde massagetechnologieën en is uitgerust met geavanceerde lifestylefuncties om je te laten ontspannen in een geheel nieuwe dimensie.

Met een slank en gestroomlijnd ontwerp en discrete details die de stoel een exclusieve look geven, past de OGAWA Smart ReLuxe perfect in elk moderne interieur.

Massagestoel voor thuis met 6 programma's
6 massageprogramma's voor ieder wat wils

6 massageprogramma's

Deze massagestoel voor thuis wordt geleverd met 6 automatische massageprogramma's die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en probleemgebieden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of verlichting van specifieke pijn. 

  • Sweet Dreams: Lichte en ontspannende massage-intensiteit met wiegprogramma.
  • Shape & Tone: Verwennende massage welke pijn in de rug, taille en benen verlicht.
  • Ontspanning: Combineert alle 6 soorten massagetechnieken.
  • Nek & Schouder: Comfortabele massagetherapie met een focus op de nek, schouders en bovenrug.
  • Thai stretching: Gespannen spieren losmaken en bewegingsbereik voor meer flexibiliteit.
  • Senior: Luchtdrukmassage om een zachte massage te geven wat vooral geschikt is voor ouderen.

Met handmatige instellingen op de afstandsbediening kan je  nog meer controle uitoefenen over de massage. Stel de massage precies in zoals jij wilt, met slechts één druk op de knop.

De massageprogramma's zijn ontworpen voor verschillende behoeften, zodat iedereen in huis de perfecte massagebeleving kan krijgen. Van een massage voor het verzachten van vermoeidheid en rugpijn tot een licht en rustgevend massageprogramma voor voor het slapengaan. OGAWA Smart ReLuxe biedt de perfecte massage voor elke wens!

“Wat een heerlijke stoel! Ik gebruik hem regelmatig om mijn ‘creative flow’ te activeren. En na wat stress ook heerlijk om even te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.“
Kelly Vorstenbosch
Kelly Vorstenbosch uit Etten-Leur
"De OGAWA Smart ReLuxe heeft ons leven echt veranderd. Elke dag direct na het werk gaan wij er even 20 minuten in. Uitgerust en ontspannen kunnen wij de avond weer aan!"
Corine heeft een massagestoel voor thuis
Corine N. uit Delft
"Op mijn leeftijd voelt alles gewoon wat stram aan. Door elke middag na de lunch even in de OGAWA stoel te gaan merk ik echt een duidelijk verschil"
Reluxe massagestoel voor senior
Herman J. uit Goes
Airbag massage in stoel voor thuis
Airbag massage in stoel voor thuis

Focus op senior gebruiker

Bovendien is de OGAWA Smart ReLuxe ook ontworpen voor senior gebruikers. Het senior-programma richt zich specifiek op hen, waardoor ze kunnen genieten van een massage die verbetert de bloedcirculatie en de bewegingsvrijheid.

Met de combinatie van geavanceerde massagetechnologieën en lifestylefuncties is de OGAWA Smart ReLuxe de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende en verkwikkende massagebeleving in het comfort van eigen huis. De Smart ReLuxe biedt de perfecte combinatie van ontspanning en verlichting van pijn, zodat je jezelf elke dag top voelt!


Gewichtsloosheid ervaren in de massagestoel voor thuis
Gewichtloosheid ervaren in de massagestoel voor thuis

Ervaar gewichtloosheid

Met de slimme Zero Gravity-functie leunt de massagestoel achterover in een comfortabele hoek, waarin je nog meer kunt ontspannen. Het lichaamsgewicht wordt gelijkmatig over de stoel verdeeld, zodat je een betere massage krijgt.

Door de Zero Gravity-positie kan de stoel actief met hetlichaam werken om de massagedruk gelijkmatig over hele lichaam te verdelen, zonder je lichaam onnodig te belasten. 

Met de Zero Space-functie hoeft de massagestoel slechts 6 cm ruimte achter ruimte te hebben.

  • Nú besteld is binnen 5 dagen GRATIS geleverd
  • Zelf thuis 14 dagen rust ervaren. Niet goed = geld terug
  • Ervaar het RelaxEffect!