Professionele massagestoel; Relaxclusief N1500

Gun medewerkers even tijd........

8 jaar

Ervaring in de wellness branche

50+

Klanten ervaren rust

2 jaar

Garantie op je aankoop

Massagerollen goedkope massagestoel

3D Massage

Unieke lichaamsscanner

Full body massage zal stress verlagen

Full body massage

Stress verlagende massage

Ontspanning in professionele massagestoel

Zero Gravity

Ervaar gewichtsloosheid

Microcomputer in massage chair

Beste massagetechniek

Nieuwste microcomputer 

16 massageprogramma's voor heel het lichaam

12 programma's

Elke dag andere massage

Bluetooth speakers in professionele massagestoel

Bluetooth speakers

Beluister je eigen relaxed muziek

Massagestoel kopen

Missie Ervaarrust.nl

Heb je ook een té druk leven? Ga je mee in de ratrace van de hedendaagse tijd? Voel je jezelf ook weleens uitgeblust? Ervaarrust.nl helpt je te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze missie is om burn-outs de wereld uit te helpen. Door 20 minuten per dag wat tijd voor jezelf te pakken en heerlijk te ontspannen, kan je met hernieuwde energie de dag weer aan!

Specificaties professionele massagestoel:

Professionele massagestoel N1500
Professionele massagestoel met makkelijke bediening

Relaxclusief N1500

Relaxclusief is dé massagestoel voor professioneel gebruik. Op kantoor, in de sportschool, in de kantine misstaat dit TOP model zeker niet. De makkelijke bediening zorgt ervoor dat iedereen in enkele tellen rust ervaart. Daarnaast heeft deze professionele massagestoel geen voetmassage deel, zodat de schoenen ook niet uit hoeven en stoel ook lang netjes blijft. De handmatige modus zorgt er ook voor dat de stoel helemaal naar eigen wens ingesteld kan worden.

De Relaxclusief N1500 professionele massagestoel is volledig verstelbaar met 11 schouderposities, 2 zwaartekrachtposities, 5 snelheidsniveaus, 6 automatische tijdinstellingen, 3 selecteerbare rolbewegingen (volledig lichaam/bovenlichaam/vast punt) en 3 luchtdrukintensiteiten. Daarnaast is de luchtdruk op de armen en benen apart in te stellen.

16 massage programma's in deze massage chair
12 massageprogramma's combinaties van 8 massage technieken

Stress verlagen op de afdeling

De hoogwaardige massagestoel Relaxclusief N1500 is uitgerust met bionisch ontworpen professionele massagerollen. Het meerdelige mechanisme simuleert een echte puntmassage, nek- en schouderkneden, taille- en rugmassage. Volledig instelbare therapiemethoden met verstelbaar beendeel. Ritmische luchtdrukbewegingen bevorderen de bloedcirculatie en verhogen het zuurstofgehalte. De massagestoel biedt een mensachtige massage-ervaring van nek tot billen en is het perfecte cadeau voor de hele afdeling. 

Stress verlagen met diverse massagetechnieken, zoals shiatsu, kneden, slaan, tikken kneden, tikken, luchtdruk, strekken en hot stones (verwarmd).


De Relaxclusief N1500 vergt een investering van €2890,- excl. BTW 
Koop 2 x de N1500 Relaxclusief en betaal per stoel €2700.- excl. BTW
Koop 4 x de N1500 Relaxclusief en betaal per stoel €2500,- excl. BTW

"Als programmeurs hebben wij het beleid dat wij minimaal elke 2 uur een kwartier moeten rusten. Dat gaat perfect in de Relaxclusief N1500"
Patrick v.d. H uit Rijswijk
"In onze privé wellness maken onze klanten graag gebruik van de professionele N1500 massagestoel. Iedereen verlaat lachend de stoel"
Marije v. D uit Valkenburg
"Onze kleine sportschool geeft met deze massagestoel net dat beetje extra. Na het sporten de spieren rust geven is perfect tegen verzuring"

Niels d. J. uit Amersfoort

Overtuigd? Geef energie!