Hoe verminder je stress?

Hoofdpijn verlichten? Lees de tips!

Ervaringsdeskundige geeft 6 tips

Direct naar de 6 tip!
De 6 geboden voor een leven zonder hoofdpijn

8 jaar

Ervaring in Wellness

50 + klanten

Van hoofdpijn af geholpen

2 weken

Zelf thuis testen

Het verlichten van hoofdpijn is als het ontcijferen van een geheime code. Je moet gewoon de juiste combinatie van ontspanning en behandeling vinden.

Bastin van Oers
Bastin van Oers

Wat te doen tegen hoofdpijn?

2022 was voor mij een heel pittig jaar. Na 12 jaar keihard werken is mijn bedrijf helaas failliet gegaan. Ook privé hebben mijn vrouw en ik de nodige tegenslagen gehad. Door deze stress en druk had ik minimaal 1x per week een knallende hoofdpijn. Eerst natuurlijk met paracetamol en ibuprofen gebruik. Maar dat hielp al snel niet meer. De oorzaak lag natuurlijk een stuk dieper. Onderstaand vind je 6 tips die mij hebben geholpen de hoofdpijn te verlichten


Maar weet je wat dé oplossing voor mijn hoofdpijn was?

Vanaf het moment dat ik elke dag minimaal een 20 minuutjes tijd voor mijzelf pakte in een massagestoel ging het snel beter en verlichtte het de hoofdpijn. De rust, even wegdromen en de heerlijke diepe massage zorgden voor een ultieme ontspanning. Nú heb ik geen last meer van hoofdpijn en wil ik ook jou dat laten ervaren!

14 dagen vrijblijvend proberen?
Niet goed? Geld gewoon terug!
Ademhaling voor hoofdpijn verlichting

Tip 1: Ademhaling

Probeer diep adem te halen om stress te verminderen en hoofdpijn te verminderen.

Hoofdpijn verlichten door water te drinken

Tip 2: Genoeg drinken

Drink genoeg water om gehydrateerd te blijven en hoofdpijn te verminderen.

Fel licht vermijden tegen hoofdpijn

Tip 3: Vermijd fel licht

Vermijd fel licht en harde geluiden om je hoofd te ontlasten.

Hoofdpijn verlichting door massage

Tip 4: Massage

Ontspan je nek- en schouderspieren door een massage en strekoefeningen.

Koud compress tegen hoofd houden

Tip 5: Koud kompress

Gebruik een koud kompres op je voorhoofd of nek om de pijn te verminderen.

Regelmaat helpt bij hoofdpijn verlichten

Tip 6: Regelmaat

Houd een regelmatig slaap- en eetpatroon aan om hoofdpijn te voorkomen en te verminderen.

Deze klanten ervaren al rust en ontspanning

Veel eerder moeten doen!

"Wauw wat ben ik gelukkig met de Bumane cloud massagestoel. Ik heb fybromyalgie en was benieuwd naar de intensiteit. Ik had dit jaren eerder moeten doen en ben Bastin zeer dankbaar!"

Tevreden massagestoel klant Hendrika
Hendrika Delwig uit Rotterdam
Professionele en vriendelijke levering
"Hierbij wil ik eerst mijn waardering uitdrukken voor de zeer professionele, vriendelijke mensen en correcte service bij de levering van de massagezetel. De Bumane van Ervaarrust.nl is echt een aanrader."
Collega vacature

Kirs v. D. uit België

Hoofdpijn is nu fors minder
"Mijn stressniveau was zo hoog door mijn drukke baan, waardoor ik vaak hoofdpijn had. Maar sinds ik regelmatig tijd voor mezelf neem in mijn massagestoel voel ik me zoveel beter en heerlijk ontspannen."
Advocaat Marije ervaart rust
Marije D. uit Barendrecht

Hoofdpijn verlichten? Niet piekeren, maar masseren!

Als je last hebt van hoofdpijn, kan een massage de oplossing zijn. Een ontspannende massage kan je helpen om spanning en stress te verminderen, wat vaak de oorzaak is van hoofdpijn. Maar wie heeft er tijd (en geld) om naar een masseur te gaan? Gelukkig is er een oplossing: een massagestoel! Met een Bumane massagestoel heb je de luxe van een professionele massage, maar dan gewoon bij jou thuis. Dus waarom zou je blijven piekeren over je hoofdpijn als je het kunt verlichten met een heerlijke massage? Zet die massagestoel aan en laat je hoofdpijn verdwijnen!

Wil jij ook optimaal ontspannen?

Ervaar het zelf en laat je hoofdpijn verlichten zonder risico. Probeer nu gewoon 14 dagen zelf uit. Niet goed = geld terug!
Massagestoel aanbieding Bumane
Topper onder de massagestoelen!
€2595,-
1895,- (je bespaart nu 27%!)

De Bumane massagestoel met veel extra's, je krijgt:

  • 6 massagetechnieken: kneden, tikken, kloppen, shiatsu, airbags en rollers
  • 8 automatische programma's én uiteraard ook handmatig volledig te sturen
  • op voorraad en binnen 5 dagen gratis bezorgd!
  • Onze garantie: Niet goed? Geld terug!
Direct bestellen


Tot 31 mei met 27% korting!