Massagestoel betalingsmogelijkheden

Betaalmogelijkheden massagestoelen

In dit artikel leggen we alles uit over de verschillende betaalmogelijkheden van de massagestoelen bij Ervaarrust.nl. Want heb je een massagestoel gevonden die bij jouw wensen past? Dan wil je uiteraard ook heel graag weten hoe je hem kan betalen.

Betalen met iDEAL in de online omgeving

De basis is dat in onze online omgeving op de betaalpagina wordt gekozen voor iDEAL betalen. Via iDEAL kan je de bank kiezen waar jij bij bankiert en dan vervolgens met de QR code of met een reader betalen. Afhankelijk van wat je gewent bent bij iDEAL betalingen uiteraard. iDEAL wordt Wero vanaf begin 2026.

Massagestoel betalen in 3 termijnen met iDEAL in 3

Op de betaalpagina kan je ook kiezen voor betalen in 3 termijnen. Dit werkt via onze partner In3 wat tegenwoordig iDEAL in3 heet. Zij zullen nog wel een check doen of deze betaalmethode ook aan jou aangeboden kan worden. De extra kosten voor gespreid betalen komen dan voor rekening van Ervaarrust.nl. Kan je via  IDEAL In3 betalen, dan wordt de eerste termijn direct via iDEAL betaald. De andere twee (gelijke) termijnen volgen steeds na een maand. Binnen een maand is de massagestoel wel geleverd, zodat je de andere twee maandbetalingen dus ná ontvangst van de massagestoel doet.

Massagestoel contant betalen

Contant geld is volgens de wet nog steeds het wettige betaalmiddel. Wanneer je in onze showroom bent dan kan je ook kiezen voor het contant betalen van een massagestoel. Hou daarbij rekening dat wij nooit meer dan €8000,- mogen aannemen. En dat wij briefgeld groter dan €100,- niet aannemen. Dus als je goed hebt gespaard en eindelijk een massagestoel kan kopen, dan ben je uiteraard meer dan welkom in onze showroom in Zevenbergen.

Betalen vanuit België met KBC of Bancontact

Belgische klanten helpen wij uiteraard ook graag! Daarvoor hebben wij de betaalopties KBC bank en Bancontact opgenomen op onze betaalpagina. Via je eigen bank kan je op die manier de betaling in orde maken. In België wordt Bancontact veruit het meeste gebruikt. Maar KBV bank is met hun digitale strategie ook zeker aan een opmars bezig.

Onder rembours betalen van massagestoelen

Bij Ervaarrust.nl is het ook mogelijk om een massagestoel gedeeltelijk onder rembours te betalen. Dat houdt in dat na een aanbetaling van 1/3 van het bedrag van de massagestoel het restant dus 2/3 bij de transporteur wordt afgerekend na het correct afleveren van de massagestoel. Het onder rembours betalen van een massagestoel kan enkel wanneer wordt gekozen voor aflevering door onze gespecialiseerde meubel transporteurs (sjouwers) bij de extra opties op de winkelwagen pagina. De basis transporteurs hebben helaas geen PIN apparaat of iets bij zich. Helaas hebben wij deze optie nog niet kunnen integreren in onze betaalpagina, dus bel, chat of mail even als je hiervan gebruik wilt maken.

Klik hier om een massagefauteuil uit te zoeken.


Reactie plaatsen