Verzendkosten massagestoelen

Hoe zit het met de verzendkosten en levertijd?

Belangrijke vragen wanneer je een massagestoel overweegt aan te schaffen hebben betrekking op de verzendkosten en op de levertijd van een massagestoel. Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan! In dit artikel lees je alles over de levertijden en verzendkosten welke Ervaarrust.nl hanteert voor haar massagestoelen.

Verzendkosten van een massagestoel

De verzendkosten bij een massagestoel van Ervaarrust.nl zitten al in de prijs inbegrepen. Dit maakt het lekker transparant. Dit geldt voor verzending binnen Nederland en ook naar België. Dit betreft een drempellevering. Met andere woorden; de chauffeur zet met zijn palletwagen de pallet met de grote doos voor je voordeur. Van daaruit kan je de massagestoel uitpakken en zelf naar binnen op de gewenste plaats zetten. Wanneer het voetendeel of de zijpanelen gemonteerd moeten worden, zal je dat zelf moeten doen. Al het inpakmateriaal zal je daarbij ook zelf moeten afvoeren.  

Wil je wat meer gemak of zie je het niet zitten om de massagestoel op de plaats te zetten dan hebben een extra servicedienst levering. Hier heb je twee opties:

  1. De chauffeur komt alleen en kan de massagestoel binnen brengen en uitpakken. Hij zal het inpakmateriaal mee terugnemen en waar nodig het voetendeel/of zijdelen monteren aan de massastoel. Verder zal deze een korte uitleg geven. Hij levert de massagestoel ook werkend op voor je. De kosten hiervoor zijn €200,-. Ook dit is weer voor heel Nederland en België.
  2. Er komen twee specialistische meubel transporteurs / sjouwers. Zij doen dagelijks niets anders dan banken, kasten en keukens op zijn plaats zetten. Ook deze zullen wanneer nodig nog een kleine montage uitvoeren en de inpakmaterialen mee terug nemen. De kosten voor twee van deze specialistische transporteurs zijn €400,-. 

Levertijd van een massagestoel

De massagestoelen welke Ervaarrust.nl aanbiedt komen uit onze buurlanden. Uit België, Duitsland en Denemarken. Het merk Bumane komt rechtstreeks vanuit het Belgische merk. Het merk Relaxclusief/Naipo komt van de grote importeur uit Duitsland. En het merk OGAWA komt vanuit OGAWA Europe in Denemarken rechtstreeks naar Nederland. Hierdoor zijn de levertijden van al onze stoelen nagenoeg gelijk. Hou even rekening met een werkdag of 5. De transporteur zal ook altijd even telefonisch contact opnemen om de aflevering af te spreken. 

Heb je gekozen voor een servicedienstlevering zoals hierboven aangegeven? Dan komt er nog een werkdag of 2 tot 3 bij omdat onze partner Vlot Logistics jouw massagestoel dan in ontvangst neemt en in hun route zal inplannen. Je krijg dan van Vlot Logistics een mail om de afleverafspraak te maken. Heb je nog vragen over de levertijd of de verzendkosten? Schroom niet en chat, whatsapp of bel met ons!

Reactie plaatsen