Boek een massage bij Ervaarrust.nl

Massage chair in use
Ontspannen in een massagestoel

Wil jij ook weleens ontsnappen aan de dagelijkse sleur? En even wegdromen bij een heerlijke ontspannen massage? Veel mensen vinden het lastig om, in de huidige maatschappij echt even tot rust te komen. De gedachten even vrij te maken. We lijken altijd 'aan' te staan. Dat leid weer tot stress.

Boek eens een massage bij Ervaarrust.nl. Wij hebben diverse massagestoelen staan met een enorm aanbod aan verschillende massagetechnieken

De massages van massagestoelen doen volgens onze klanten niet onder voor een massage van een echte masseur. In onze high-tech 4D massagestoelen vind je alle nieuwste technieken op het massage gebied.

Voordelen van het boeken van een massage:

Voordelen van een massage

Vermindering van stress

30% van de Nederlanders ervaart stress. Genoeg ontspanning nemen is een remedie tegen stress.
Voordelen van een massage

Vermindering van schouder- en rugklachten

Een massage is een effectieve manier om rugklachten te verminderen. Lees alles over diverse rugklachten
Voordelen van een massage

Spierontspanning en spierherstel

Na het sporten even de spieren laten ontspannen? Massage bevordert spierherstel. Boek een massage, de perfecte cooling down!
Voordelen van een massage

Positief effect op de psyche

Me- time wordt essentieel om jezelf staande te houden in de steeds drukker worden de wereld. Boek een massage voor jezelf!
Voordelen van een massage

Verbeterd de bloedsomloop

De airbag massage zorgt voor het stimuleren van de bloedsomloop. Dit voert de afvalstoffen uit het lichaam ook sneller af.

Massage in Zevenbergen boeken

Een losse massage is in overleg te boeken en deze kost €20,- incl. BTW. Hiervoor kan je 20 minuten volledig ontspannen in een massagestoel. Bel ons op 076-5083415 en in overleg plannen we hiervoor een afspraak. Onze massagestoelen vind je in Zevenbergen. Ons volledige adres:

Prins Hendrikstraat 17A

4761 AH  Zevenbergen

Alleen op afspraak kan een losse massage worden geboekt. Wil jij en massage boeken in Zevenbergen? Bel ons even.

Massagefauteuils bieden ontspanning
Boek een 4D massage
Boek een massage om te genieten

Boek een massage met een strippenkaart

Heb je een losse massage geboekt en bevalt het goed? Dan kan je kiezen voor een strippenkaart. Deze strippenkaart geeft je 8 massage sessies van 20 minuten voor €50,- incl. BTW. Plus 1 gratis sessie om je te verwelkomen als nieuwe klant. Wil je dus ultiem genieten? Boek een massage met een strippenkaart.

Met deze strippenkaart kan je tijdens de openingstijden van ons collega bedrijf Jos Personal Training zelf terecht in onze massagestoelen. Meld je daarvoor bij 1 van de personal trainers en daarna kan je heerlijk ontspannen in een massagestoel. 

Heb je een pacemaker? Dan kan je helaas geen massage boeken. Ben je zwanger? Ook dan adviseren wij om het niet te doen. Of vraag aan je behandeld arts of die bezwaren ziet als je een massage wilt boeken. 

Enkele massagestoelen die je kan boeken:

Leren massagestoel met black friday korting
OGAWA Sonic-X
Massageapparaat OGAWA Cosmos
OGAWA Cosmos-X
Ogawa master sensei luxe massagestoel
OGAWA Master Sensei
Sleeping room with massage chair
Boek een massage en je voelt je als herboren

Boek een massage en je komt weer als herboren uit de massagestoel! De rest van de dag voel je jezelf super ontspannen. Jij kan dan de dag weer aan!

Koop een strippenkaart
Bij 1e keer niet goed geld terug garantie!