Stresshormoon maakt je lelijker

Het stresshormoon, ook wel cortisol genoemd beïnvloed je huid negatief. Als je op zoek bent naar manieren om je cortisolniveau te verlagen en je stress te verminderen, dan is een massagestoel misschien wel de oplossing die je zoekt. Cortisol is namelijk het stresshormoon dat in ons lichaam vrijkomt wanneer we onder druk staan. Dit kan leiden tot ontstekingen en huidveroudering, waardoor onze natuurlijke schoonheid wordt aangetast. Door regelmatig te ontspannen, kun je dit effect echter verminderen. Ook kan een massage helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het verminderen van vochtophopingen, wat kan zorgen voor een gezonde en stralende huid.

Cortisol verlagen door massage

Wil je je cortisol verlagen? Een massage is een fantastische manier om stress te verminderen en je huid te laten stralen. Naast het verlagen van het cortisolniveau, stimuleert een massage de bloedcirculatie en verhoogt het de zuurstof- en voedingsstoffenopname van de huid. Hierdoor krijgt je huid de kans om te herstellen en te vernieuwen.

Als je op zoek bent naar manieren om je stress te verminderen en je cortisolniveau te verlagen, dan is een massagestoel een goede optie. Een massagestoel biedt namelijk dezelfde voordelen als een traditionele massage, maar dan in de comfort van je eigen huis. Je kunt de massagestoel gebruiken wanneer je maar wilt, of het nu in de ochtend is om je dag goed te beginnen of 's avonds om te ontspannen na een drukke dag. Door regelmatig te ontspannen en te genieten van een massagestoel, kun je de gezondheid van je huid verbeteren en tegelijkertijd je stress verminderen.

Kortom, als je op zoek bent naar manieren om je cortisolniveau te verlagen en je stress te verminderen, dan is een massagestoel een goede optie. Het biedt dezelfde voordelen als een traditionele massage, maar dan in de comfort van je eigen huis. Dus waar wacht je nog op? Investeer in een massagestoel en geef jezelf de ontspanning die je nodig hebt om je natuurlijke schoonheid te laten stralen!

Wil jij ook het Relaxeffect behalen? Download dan gratis onze 10 tips!

Over de schrijver
Geboren in 1982 en al sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Diverse marketing bedrijven en e-commerce bedrijven heb ik gehad waarbij ik altijd knoerhard heb gewerkt al zeg ik het zelf. Als je jong bent is dat prima vol te houden. Maar nu ik wat ouder wordt begin ik het echt te merken. Toen het 2e deel van 2022 voor mij zowel zakelijk als privé erg zwaar was heb ik besloten om wat meer tijd voor mezelf te pakken. Een OGAWA massagestoel heeft mij geholpen om minimaal 1 keer per dag even 20 minuten voor mijzelf te pakken. Een moment van rust, bezinning en ook super ontspannen natuurlijk. Dat heeft mij doen beslissen om mijzelf hier veel meer in te verdiepen. Ik wil veel meer mensen bewustzijn gegeven dat je wel door kan blijven razen in de hedendaagse ratrace, maar dat houdt een keer op. Pak gewoon even 20 minuutjes tijd voor jezelf en je kan met hernieuwde energie de dag weer aan!
Reactie plaatsen