Waar kan ik een massagestoel testen?

Er zijn eigenlijk grofweg drie plaatsen waar je een massagestoel kan testen. Er zijn natuurlijk nogal wat verschillende varianten. Zowel verschillende merken, als ook verschillende massagevormen zoals 2d, 3d en 4d massage stoelen. Maar welke massagestoel past nu het beste bij jou? In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden om massagestoelen zelf te testen.

Massagestoel testen in onze massagestoel showroom

Er zijn verschillende massagestoelen showrooms in Nederland en België. Ervaarrust.nl heeft een showroom in Zevenbergen. Dat is als het ware in midden tussen de driehoek Rotterdam, Den Bosch en Antwerpen. Ook vanuit de A27 is Zevenbergen goed bereikbaar en gesitueerd net achter Breda. In onze showroom hebben wij doorgaans ongeveer 10 verschillende massagefauteuils staan om te kunnen testen. 

Massagestoelen testen op beurzen

Ervaarrust.nl heeft als missie om zoveel mogelijk mensen rust te laten ervaren! Door heel even weg te dromen in een massagestoel. Vandaar dat wij jaarlijks ook heel wat beurzen doen. Dat zijn zowel zakelijke beurzen als bijvoorbeeld de Horecabeurs Goes en de Hairxperience kappers beurs. Maar ook diverse beurzen voor particulieren als bijvoorbeeld de seniorenbeurs, Beurs Eigen huis en zelfs de Kamasutra beurs. Vraag na waar wij de eerstvolgende keer staan, misschien wel bij jou in de buurt!

Thuis in je eigen woonkamer!

Dat is gek….. Ja als je een massagestoel online besteld kan je hem gewoon thuis zelf testen. Volgens de wet koop op afstand kan je een massagestoel namelijk voorzichtig uitpakken, wegzetten, installeren en op je gemak 2 weken uit testen. Vind je het toch niets, dan pak je hem weer netjes in op dezelfde wijze als je hem hebt ontvangen en dan kan je hem retour sturen of terug komen brengen. Eventuele retourkosten zijn dan wel voor je eigen rekening (maar dat kan je dan zien als kleine huurkosten voor het gebruik van de stoel). 

Wil je meer weten over het testen van massagestoelen? Mail, chat of bel ons gerust 076-5083415!


Reactie plaatsen