Montage massage voetendeel

Wordt de massagestoel gemonteerd geleverd of moet ik deze zelf monteren?

Heb je net een nieuwe massagestoel van Ervaarrust.nl aangeschaft en sta je te popelen om deze uit te proberen? Dan vraag je je misschien af: komt mijn nieuwe massagestoel kant-en-klaar aan of moet ik zelf aan de slag met schroevendraaiers en handleidingen? Wees gerust. In dit artikel gaan we er alles over uitleggen. En het is super simpel.

Massagestoelen worden grotendeels gemonteerd geleverd

Onze massagestoelen, geliefd vanwege hun comfort en de ontspanning die ze bieden, worden grotendeels gemonteerd geleverd. Echter, er is een klein doe-het-zelf aspect dat je de mogelijkheid biedt om even handig te zijn. Het voetdeel, een essentieel onderdeel voor je totale relaxervaring, dient (bij de meeste massagestoelen) door jou zelf bevestigd te worden. Maar vrees niet! Dit is zo eenvoudig en snel dat je binnen no-time kunt genieten van je nieuwe aanwinst.

Het montageproces van een massagestoel

Laten we samen door het montageproces lopen:

  • Stekkertje verbinden: Begin met het kleine blok stekkertje. Dit lijkt misschien op een puzzel, maar het is zo eenvoudig als het in elkaar steken van twee passende stukjes. Het is maar 1 klein stekkertje en die kan maar op 1 manier in het contactje. Een kind kan de was doen!
  • Luchtslangetje aansluiten: Vervolgens is het tijd voor het luchtslangetje. Deze koppel je aan het daarvoor bestemde buisje. je schuift hem er helemaal overheen. Extra tip van ons: Met je handen het slangetje een beetje warm maken, maakt hem soepel!
  • Voetdeel plaatsen: Nu komt het iets grotere werk, het plaatsen van het voetdeel. Hang deze in de speciaal ontworpen uitsparing en vergrendel het geheel met het meegeleverde borgpennetje (bij de meeste modellen). Dit zorgt ervoor dat alles stevig en veilig vastzit.
  • Kussen netjes terug doen: Als laatste stap, bevestig je het kunstleer (sky) van de stoel met behulp van klittenband op het voetendeel. Op die manier blijft het kussen netjes op zijn plaats.

Zo simpel is het! In vier stappen tover je de grote doos om tot een oase van rust.

Enkel de meest luxe modellen zoals de Naipo 8600 en de OGAWA Master Sensei en de OGAWA Maestro AI hebben iets meer montage nodig. De armleuningen dienen nog gemonteerd te worden. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie daarover.

Nu denk je misschien: "Kan ik dit niet beter overlaten aan de experts?" Goed nieuws, dat kan zeker! Voor degenen die liever niet zelf monteren, bieden wij de optie om de stoel te laten monteren door onze technische mannen. Let wel, aan deze service zijn extra kosten verbonden. Deze optie wordt vooral aangeraden als de massagestoel naar een hogere verdieping moet worden verplaatst, waarbij de uitdaging net iets groter is dan het inpluggen van een stekkertje.

Welke keuze je ook maakt, het belangrijkste is dat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw momenten van rust en ontspanning. De massagestoel van Ervaarrust.nl staat garant voor kwaliteit en comfort, of je hem nu zelf in elkaar zet of dit overlaat aan onze deskundige installateurs.

Wij wensen je vele ontspannen momenten toe in je nieuwe massagestoel. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Zijn er toch nog vragen tijdens het monteren van de massagestoel? Chat gerust met ons, of bel ons op 076-5083415. Wij staan voor je klaar!

Reactie plaatsen