Massagestoel in kapsalon
Algemene blog onderwerpen
Bastin van Oers
Algemene blog onderwerpen
06/21/2023
2 min
0

Geef je kapsalon een boost met een hoogwaardige massagestoel

06/21/2023
2 min
0

Welkom in de wereld van wellness-innovatie. Ervaarrust.nl heeft op de laatste Hair Xperience beurs in Gorinchem heel veel kappers gesproken en het concept voorgelegd. Op de Hair Xperience beurs worden alle trends jaarlijks besproken door veel kapsalon eigenaren. Als eigenaar van een kapsalon weet je dat klanttevredenheid en unieke ervaringen de kern vormen van het succes. Nu is er een nieuwe ontwikkeling, die niet alleen de klanttevredenheid naar een nieuw hoogtepunt brengt, maar ook aanzienlijk gaat bijdragen aan het bedrijfsresultaat; De nieuwste generatie massagestoel! 

Verhoog de omzet met een ontspannende wellness-ervaring

Stel jezelf eens voor: Een klant stapt de kapsalon binnen, klaar voor een volledige verwenervaring. Na een drukke week wil ze de stress laten wegvloeien en zichzelf een moment van pure ontspanning gunnen. En wat zou er nu beter kunnen bijdragen aan dit alles dan de luxe van een comfortabele massagestoel?

Als eigenaar van een kapsalon begrijp je natuurlijk hoe belangrijk het is om een unieke en aangename ervaring te creëren voor je klanten. En een massagestoel kan dat 'extraatje' zijn dat jouw salon onderscheidt van de rest. Niet alleen voegt het een extra dimensie van comfort toe aan het bezoek van je klant, maar het kan ook een krachtige bron van aanvullende inkomsten zijn.

Zie je die klant van eerder, zich ontspannen in de zachte grip van de massagestoel na de haarverzorging? Dit is niet zomaar een verwenmoment, dit is een strategie om je omzet te verhogen zonder extra personeel aan te nemen. Een 20-minuten durende massagesessie op de professionele massagestoel kan als een aanvullende dienst worden aangeboden, een extra luxe waar je klanten graag wat meer voor betalen. Je hoeft geen extra medewerkers in te zetten, de massagestoel doet het werk.

Of misschien kan je creatief zijn en combinatiepakketten aanbieden - een knipbeurt plus massagestoelsessie, of zelfs een complete wellness middag met haren wassen, gezichtsmasker, wat fris fruit en fruitwater. Je zal versteld staan van hoeveel klanten bereid zijn te betalen voor deze bijzondere ervaring. En met elke ontspannen zucht van genot van jouw klant, hoor je de kassa rinkelen.

Maak een weloverwogen keuze voor de juiste massagestoel

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: "Er zijn zoveel massagestoelen op de markt, welke moet ik kiezen?" En dat is een uitstekende vraag. Niet elke stoel is hetzelfde en de keuze van de juiste massagestoel kan een enorme impact hebben op zowel de ervaring van je klant als de extra omzet. Een slecht gekozen stoel kan meer kwaad dan goed doen, terwijl de juiste stoel jouw kapsalon naar nieuwe hoogten kan tillen.

Daarom maak ik graag een afspraak om te bekijken welke massagestoel het beste past. Het beste past bij jouw kapsalon inrichting, het budget, maar bovenal de klanten. Open en eerlijk zullen wij de opties bespreken. Met mijn enorme kennis en ervaring in de marketing denk ik ook graag mee hoe je de massagestoel het beste kan integreren in je huidige bedrijfsmodel. Het plaatsen van de stoel op een strategische locatie, het vaststellen van prijzen voor stoelgebruik en het bedenken van speciale aanbiedingen en pakketten. 

En denk eens aan de meerwaarde die een massagestoel aan jouw bedrijf kan geven! De salon wordt niet alleen een plek om een knipbeurt te krijgen, maar ook een bestemming voor totale ontspanning. Je klanten zullen de kapsalon associëren met luxe en welzijn en zullen waarschijnlijk terugkomen. En wanneer de klanten praten over hun geweldige ervaringen, zal de mond-tot-mondreclame nieuwe klanten brengen.

Dus of je klant nu even de wereld buiten wil sluiten voor een 20 minuten durende massage of zichzelf trakteert op een middag van ontspanning. Een massagestoel kan een echte gamechanger zijn voor uw salon. Met een beetje creativiteit en strategie kan het de omzet verhogen, de klanttevredenheid verbeteren en de salon naar een geheel nieuw niveau tillen. Neem vandaag nog contact op met ons. Het integreren van een massagestoel kan precies de innovatieve verandering zijn die je nodig hebt om uw salonervaring te verbeteren en de klanten te laten terugkeren voor meer. Want in een wereld waar ontspanning en verwennerij steeds meer op de voorgrond treden, kan de luxe van een massagestoel net dat beetje extra bieden dat jouw salon tot een onmisbare bestemming maakt.

Reacties
Categorieën