Spijsvertering verbeteren geeft weer lucht

Spijsvertering verbeteren? Zit je verstopt, of heb je moeite met stoelgang? Je spijsvertering verbeteren is dan essentieel. Voldoende water drinken, goed kauwen en bewegen helpt jou spijsvertering verbeteren. Beweging stimuleert de peristaltiek van darmen. Yoga kan hier bijvoorbeeld bij helpen. Maar ook een massage zorgt voor extra rustgevend effect en helpt de spijsvertering verbeteren. Een opgelucht gevoel geeft meer energie voor de rest van de dag!

Trage darm activeren met massage

Trage darm activeren kan met ontspannen massage. Een ontspannende massage kan de trage darm activeren en de doorbloeding in het lichaam optimaliseren. Door een verbeterde bloedcirculatie worden organen voorzien van voldoende zuurstofrijk bloed en essentiële voedingsstoffen, wat resulteert in een betere werking van de darmen en andere interne organen. Een massage heeft dus wel degelijk ook invloed op dieper gelegen organen. Een massagestoel optimaliseert de bloedcirculatie in het lichaam. 

Het ervaren van opluchting na een massage heeft niet alleen een direct effect op het spijsverteringsstelsel, maar geeft ook een gevoel van hernieuwde energie voor de rest van de dag. Dus als je worstelt met een trage darm en spijsverteringsproblemen, overweeg dan om regelmatig gebruik te maken van een massagestoel. Mag een OGAWA massagestoel ook voor jou een trage darm activeren?

Wil jij ook het Relaxeffect behalen? Download dan gratis onze 10 tips!

Over de schrijver
Geboren in 1982 en al sinds 2003 zelfstandig ondernemer. Diverse marketing bedrijven en e-commerce bedrijven heb ik gehad waarbij ik altijd knoerhard heb gewerkt al zeg ik het zelf. Als je jong bent is dat prima vol te houden. Maar nu ik wat ouder wordt begin ik het echt te merken. Toen het 2e deel van 2022 voor mij zowel zakelijk als privé erg zwaar was heb ik besloten om wat meer tijd voor mezelf te pakken. Een OGAWA massagestoel heeft mij geholpen om minimaal 1 keer per dag even 20 minuten voor mijzelf te pakken. Een moment van rust, bezinning en ook super ontspannen natuurlijk. Dat heeft mij doen beslissen om mijzelf hier veel meer in te verdiepen. Ik wil veel meer mensen bewustzijn gegeven dat je wel door kan blijven razen in de hedendaagse ratrace, maar dat houdt een keer op. Pak gewoon even 20 minuutjes tijd voor jezelf en je kan met hernieuwde energie de dag weer aan!
Reactie plaatsen