Is een massage van een massagestoel gezond

Is een massage van een massagestoel gezond?

Een veelgehoorde vraag bij onze klantenservice: Is een massage van een massagestoel gezond? Een massage in een massagestoel heeft eigenlijk altijd een heilzame werking op het lichaam en geest. Ook komt een massage van een stoel steeds dichter in de buurt van een massage welke door een echte masseur wordt gegeven. Een massagestoel is een apparaat welke veilig is, zorgvuldig is getest volgens de strenge Europese standaarden. 

En uiteraard hebben de door Ervaarrust.nl aangeboden massagestoelen ook de vereiste certificaten natuurlijk, zoals het CE certificaat. 

Gezondheidsvoordelen van een massagestoel

Op verschillende plaatsen in onze website gaan wij in op de gezondheidsvoordelen van een massagestoel. Zoals:

Wij hebben al heel veel klanten mogen helpen die fibromyalgie klachten hebben, artrose of zelfs EDS (hypermobiliteit syndroom). Uiteraard houden wij regelmatig contact met de klanten waardoor wij veel input terug krijgen over hun ervaringen.

Ook in onze blog wordt regelmatig geschreven over de gezondheidsvoordelen van een massage. In enkele gevallen is een massagestoel niet gezond voor je. Dit is eigenlijk enkel wanneer je een pacemaker hebt/hartklachten en wanneer je zwanger bent. 

Twijfel je of het in jouw specifieke geval gezond is? Raadpleeg dan je arts.

Reactie plaatsen