Review Sanadome massagestoelen
Algemene blog onderwerpen
Bastin van Oers
Algemene blog onderwerpen
08/11/2023
2 min
0

Review van de Sanadome massagestoelen

08/11/2023
2 min
0

Recent was ik met mijn vrouw een weekendje naar Sanadome Nijmegen. Een heerlijke thermen in Nijmegen. Uiteraard leek mij het een goed idee om de massagestoel daar eens uit te proberen. Bij deze mijn (ongezouten) mening over de massage lounger zoals zij hem noemen.

Massagestoel bij Sanadome NijmegenPositieve punten van de Sanadome massagestoelen

Ik kwam binnen in een schone nette ruimte met een leuke sterrenhemel. Daarnaast een mooie plant op een sfeervol bijzettafeltje. Kortom een heerlijke relax ruimte. De stoel is lekker breed wat met mijn postuur ook zeker fijn is. De dame die mij even hielp met opstarten gaf aan dat er twee muziek programma's waren. Eentje enkel relax muziek en eentje relax muziek met kabbelend water. Nu hou ik wel van dat kabbelende water, dus de keuze was snel gemaakt.

Negatieven punten van de Sanadome massagestoelen

Ik kreeg een koptelefoon op en de stoel startte het programma. Nu was het in mijn ogen niet echte relax muziek. Het was én een redelijk harde muziek én het kabbelende water én iets van een panfluit en iets van een synthesizer er doorheen. Niet echt mijn manier van ontspannen. Maar smaken kunnen verschillen.

Nu was het denk ik niet voor niet dat de muziek flink hard stond en er veel geluiden door elkaar waren. Dit was om de herrie die de massagestoel maakt te verbloemen. Wat een gepiep en gekraak zeg. Het kwam op sommige momenten zelfs door de koptelefoon heen.

De massage zelf was verder ook weinig verrassend. Het leek wel een i track (ipv een L track), want de rollers kwamen niet verder dan de onderrug. Dit in tegenstelling tot de hedendaagse massagestoelen voor thuis die een L track hebben. Daarbij worden ook de billen gemasseerd. Verder kon de massage enkel kneden, tappen en vibreren. Het vibreren was op enig moment zelfs irritant. Het gevoel aan de armen was hetzelfde als je net met een schuurmuis een deurpost hebt geschuurd, of de heg hebt gedaan met een elektrische heggeschaar. Mijn armen vibreerde nog een tijdje na.

De massage lounger (zoals Sanadome hem noemt) heeft verder geen arm of hand massage en geen voetmassage. Dit in tegenstelling tot de hedendaagse massagestoelen voor thuis.

Conclusie van de review van de Sanadome massagestoelen

Om nog even met iets positiefs af te sluiten. De massagestoel bij Sanadome heeft wel een lekkere kuit massage. Echt goed masserend, wat enkel de duurdere thuismodellen hebben. De kuitmassage had voor mij iets harder mogen zijn, maar was wel lekker.

Gelukkig heb ik dat weekend ook nog een deep tissue massage gekregen van een erg goede masseur. Hij vertelde dat hij bijna blind was. Ik vermoed dat die beperking een positief effect had op de manier waarop hij zijn vak uitoefende. De massage had een heerlijke dieptewerking in het spierweefsel. Erg lekker en ontspannen!

Wil jij alles weten over massagestoelen? En een echte massagestoel meester worden? Download dan nu gratis ons selectiegids!

Kortom de massagestoel bij Sanadome was voor mij niet echt een ontspannen ervaring. De betaalde 11 euro niet waard als je het mij vraagt. Vind jij de massagestoelen bij Sanadome wel lekker? Dan is een massagefauteuil voor thuis echt iets voor jou! Je zal echt enorm verrast zijn hoe dicht die massage bij een echte masseur in de buurt komt.. Massagestoelen voor thuis geven echt een completere massage ervaring!

Reacties
Categorieën