Algemene blog onderwerpen
Bastin van Oers
Algemene blog onderwerpen
02/02/2024
1 min
0

Seniorenexpo

02/02/2024
1 min
0

In januari 2024 heeft Ervaarrust.nl op de Seniorenexpo in Veldhoven gestaan. Voor de 20ste keer werd dit leuke evenement georganiseerd door Expolaan. Een totaal van een 20.000 bezoekers kwamen verdeeld over 6 dagen naar deze beurs. Met name op dinsdag en woensdag was het erg druk.

Seniorenexpo in Koningshof Veldhoven

In het NH conferentie en zalencentrum Koningshof waren twee hallen gevuld met leuke stands. Er was van alles te vinden van de geijkte marktkramen tot echte specialistische stands van bijvoorbeeld hulpmiddelen leveranciers, meubelen en bedden voor senioren en (trap) liften. Maar uiteraard ook veel stand met de laatste mode. Ook was er veel vertier in een grote zaal met groot podium. Alle dagen vonden daar optredens plaats en was er veel gezelligheid.


Massagestoelen op Seniorenexpo

Het was voor Ervaarrust.nl de eerste keer dat wij aan deze beurs deelnamen. Maar het is ons zeker goed bevallen. Heel veel senioren hebben even rust kunnen ervaren in onze massagestoelen. Heel veel mensen waren in het geheel niet bekend met het idee van een massagestoel. En iedereen stond eigenlijk versteld van de kwaliteit van de massages. Op ruim 30m2 hadden wij een 5- tal massagestoelen geplaatst om te kunnen uitproberen. Aan het einde van elke beursdag was onze stand ook een gezellige bijeenkomst van standhouders. Na een lange dag op je benen staan is het uiteraard de ultieme ontspanning om even weg te dromen een massagestoel.

Wij hebben het erg naar ons zin gehad en zijn blij dat wij aan zoveel mensen onze massagestoelen hebben kunnen laten zien. Tot een volgende editie!

Reacties
Categorieën